Over Robbenplaat

Robbenplaat is een bedrijventerrein van ongeveer 110 hectare groot. Gelegen aan de A7 ten zuiden van de plaats Wieringerwerf en ten noorden van Agriport, dat vooral bekend is als kassengebied en de plek voor datacenters. Beschikbare kavels staan in de verkoop vanaf 3.000 vierkante meter en zijn per direct beschikbaar.

De kavels worden bouwrijp opgeleverd en er is veel flexibiliteit. Zowel qua kavelgrootte, qua bebouwing, als milieucategorie. Oftewel, voor bijna iedere ondernemer ruimte om te ondernemen!

Over Robbenplaat

Overzichtskaart deelgebieden

Over Robbenplaat

Deelgebieden

Robbenplaat telt vijf verschillende deelgebieden.

Deelgebied De Stek (groen omkaderd) ligt aan de oostkant van de A7 en daar bevinden zich geen beschikbare kavels meer.

Ditzelfde geldt voor deelgebied Hoekvaart (rood omkaderd), direct gelegen aan de westkant van de A7.

Deelgebied Schelphorst (geel omkaderd) is ook bijna vol, maar wanneer u als ondernemer binnen dit deelgebied nog op zoek bent kunnen wij u nog een zichtlocatie aanbieden.

Deelgebied Westrak (blauw omkaderd) beschikt over de meeste bedrijfsgronden die in de verkoop staan.

Tenslotte beschikt ook deelgebied Zuidrak (oranje omkaderd) nog over beschikbare gronden, maar dit deelgebied heeft een eigen verkoopsite. Deze is te bereiken via www.robbenplaat-zuid.nl.

De beschikbare kavels op Schelphorst en Westrak zijn wel op deze site te vinden.

Parkmanagement Westrak

Het deelgebied Westrak beschikt als enige deelgebied over parkmanagement. Alle eigenaren binnen dit deelgebied participeren met een lidmaatschap in de Coöperatie Parkmanagement Wieringermeer, kortweg CPW. De doelstelling van het CPW is een veilig en goed onderhouden terrein behouden, waardoor het prettig is voor ondernemers om zich hier te vestigen. Vandaar dat de beveiliging op dit terrein goed geregeld is. Ook verzorgt de coöperatie het groenonderhoud, het strooien van zout in de winter, het sneeuwschuiven, maar ook bijvoorbeeld de bewegwijzering in dit deelgebied. Daarmee heeft deelgebied Westrak van Robbenplaat een hoogwaardige uitstraling, verhoogt het parkmanagement de kwaliteit en zorgt het voor extra veiligheid. Iedere onderneming neemt verplicht deel aan het parkmanagement. Het bestuur van CPW wordt gevormd door de ondernemers binnen het gebied zelf.

Over Robbenplaat